HP Elitebook Rovolve 810 G1 ismertető

HP Elitebook Revolve 810 G1HP Elitebook Revolve 810 G1HP Elitebook Revolve 810 G1

Tartósságra tervezték

  • Ez a rendkívül vékony, kiváló teljesítményű EliteBook táblagéppé alakítható. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a MIL-STD 810G követelményeinek,1 és magnézium házzal, valamint cseppálló billentyűzettel rendelkezik.

Kompromisszummentes teljesítmény

  • Dolgozzon hatékonyabban a Windows 8.1 operációs rendszerrel,2 a legújabb, negyedik generációs Intel® Core™ i3/i5/i7 ULT processzortechnológiával3 és SSD meghajtóval. Az opcionális 4G LTE WWAN,4 a HP ePrint5 és a vállalati szintű dokkolás segítségével egyszerűen kapcsolódhat.

Kiemelt biztonság, hatékony felügyelet

  • Biztonsági és kezelési eszközök, például a HP Sure Start6 önjavító BIOS, amelyekkel a kis-, közepes és nagyvállalatok csökkenthetik az informatikusok terheit.

Még több eszköz

  • Még több eszköz segíti a hatékony munkát

Forrás: www.hp.com


Garancia

Minden általunk értékesített termlékre garanciát vállalunk. Az egyes termékek garancia idejéről a GARANCIA menüpont alatt tájékozódhat. Garancia ellenőrző szolgáltatásunkkal pedig regisztráció nélkül ellenőrizheti a nálunk vásárolt termékek garanciáját sorozastszám alapján.

Számla

A weboldaluknon szepeplő árak bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Minden általunk értékesített termékre 27%-os Áfa tartalmú, névre szóló számlát adunk, ami megfelel a mindenkori magyar jogszabályoknak. 

Fizetés

Az boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt. Online rendelés esetén pedig lehetősége van személyes átvételre vagy kiszállításra melyek során fizethet utánvéttel készpénzben, bankkártyával vagy átutalással.