Felújított (Refurbished) Windows

Microsoft Registered Refurbisher, felújított windowsA használt számítógépeknek vagy laptopoknak van még egy hatalmas előnyük az újakkal szemben. Vásárolhatjuk rendkívül kedvező áron ún.: felújított vagy angolul 'Refurbished' operációs rendszerrel. Vége annak az időszaknak, amikor az operációs rendszer a gép árával vetekedett. Gyakorlatilag nagyjából 10-15 ezer forintért vehetünk a gépünkre teljesen hivatalos Windows 7-et. Nem kell vacakolni a telepítéssel és beállítással mert mi megcsináljuk. Nem kell aggódni többet, hogy merjük -e lefrissíteni a szomszéd által felhekkelt Windows-unkat, mert teljesen hivatalosak vagyunk. A vírusokkal szemben is védetebbek vagyunk ha folyamatosan frissítjük az operációs rendszerünket. Kevesebb fagyás és kék-halál az agyon-moddolt Windowsokhoz képest. És hát valljuk be, ez az egyetlen olyan program a gépen, amit tényleg folyamatosan használunk, attól a perctől kezdve, hogy megnyomtuk a bekapcsológombot. Ennyit igazán megérdemel a számítógépünk.

Mi az hogy felújított Windows?

Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy Kínában éhbérért több ezer kínai polírozza fel a Windows lemezeket, hogy újnak tűnjenek. Nem. Valójában a Windows licence felújításáról beszélünk. Amikor valaki (általában egy cég, akiktől a használt gépeink 90%-a származik), megvásárol egy gépet, természetesen Windowst is vásárol hozzá. Méghozzá OEM verziót, merthogy az jóval olcsóbb. (Ez az a verzió, amikor egy matricát ragasztanak a gépre a termék-kulccsal) Namármost, amikor eladják vagy lecserélik ezeket a gépeket a Windowsok használati joga elveszik, mivel hivatalosan csak az a személy használhatja, aki megvette viszont el nem adhatja. Eddig hiába csorgott a nyálunk, használt gépek láttán, hogy feltesszünk a matricán lévő kóddal a Windowst, amit mellesleg technikailag simán meg lehetett tenni, azonban hiába tettük volna fel, éppen a lényege nem lett volna rendben, mert jogilag nem szabadott. Itt jön a képbe a felújítás vagyis a Refurbished szoftver. Azért, hogy a Windows licence vagyis a jog, hogy azt a Windowst amiért valaki már súlyos pénzeket fizetett ne vesszen kárba, kitalálták , hogy az OEM licencet fel lehet újítani. Egy jóval kedvezőbb áron (kb a normál ár feléért) lehet kiegészíteni a korábbi licence-t egy újjal. Ez a felújítás.

Hogyan és mire lehet felújított Windowst venni?

Alapvetően úgy lehet felújított Windows-hoz jutni, hogy vásárol nálunk egy számítógépet vagy laptopot, ami megfelel a lenti követelményeknek és kér hozzá egy ilyen szoftvert. Minden olyan gépre és laptopra vásárolhatjuk az olcsó operációs rendszert, amelyik a következő három feltételnek eleget tesz:

  1. legyen használt (A Microsoft szerint, az a használt gép, amit legalább fél évet használtak)
  2. az az alaplap van benne, amelyikkel eredetileg értékesítették
  3. és a legfontosabb: található a gépen a következő Windows termékek egyikéhez tartozó ún.: COA (Certificate of Authenticity, azaz Eretetiségi tanúsítvány)

Minták Windows COA matricára

 

Windows XP Starter Edition / Windows Vista Starter / Windows 7 Starter / Windows 95 / Windows 98 / Windows Millennium (Me) Edition / Windows XP Home Edition / Windows Vista Home Basic / Windows Vista Home Premium / Windows 7 Home Premium / Windows 2000 / Windows XP Professional / Windows Vista Business / Windows Vista Ultimate / Windows 7 Professional / Windows 7 Ultimate

A felújított szoftverek ára az Avocompnál a következőket tartalmazza:

  1. a gépre felragasztva az új refurbished COA matrica, ami jelzi, hogy felújított operációs rendszer van a gépen
  2. nyomtatott licence szerződés, ami igazolja az eredetiséget
  3. eredeti telepítőlemez es termékkulcs, ha bármikor újra kellene telepíteni a Windowst
  4. a megvásárolt operációs rendszer egyszeri telepítése és konfigurálása. Az előző adatok mentése és visszaállítása, amennyiben szükséges
  5. a meghajtóprogramok beállítása és néhány ingyenes eszköz telepítése (pl.: vírusírtó szoftver, codec csomagok...stb)
  6. számla a számítógépről és a szoftverről

A felújított szoftverek árai itt találhatók.


Garancia

Minden általunk értékesített termlékre garanciát vállalunk. Az egyes termékek garancia idejéről a GARANCIA menüpont alatt tájékozódhat. Garancia ellenőrző szolgáltatásunkkal pedig regisztráció nélkül ellenőrizheti a nálunk vásárolt termékek garanciáját sorozastszám alapján.

Számla

A weboldaluknon szepeplő árak bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Minden általunk értékesített termékre 27%-os Áfa tartalmú, névre szóló számlát adunk, ami megfelel a mindenkori magyar jogszabályoknak. 

Fizetés

Az boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt. Online rendelés esetén pedig lehetősége van személyes átvételre vagy kiszállításra melyek során fizethet utánvéttel készpénzben, bankkártyával vagy átutalással.

Szerviz

Nem csak nálunk vásárolt számítógépeket vagy laptopokat hozhat be hozzánk szervizbe. Szoftveres vagy hardveres hibák megoldásában is tudunk segíteni. Akár telepítés, adatmentés, bővítés, betört kijelző ...stb. Keressen minket bizalommal.

Kiszállítás

Az általános kiszállítási idő 1-3 munkanap. Bruttó 50.000.- forint végösszeg felett a kiszállítás ingyenes.

14 nap elállás

Nem tetszik vagy nem elég gyors? Küldje vissza, válasszon másikat. Ha nem talál megfelelőt, akkor visszaadjuk a készülék árát. Bővebb információt az elállási jogról itt talál.