Garancia ellenőrzés

Ezzel az eszközzel a nálunk várárolt, sorozatszámos termékek garanciájának érvényességét ellenőrizheti. Be kell írni az ellenőrizni kívánt sorozatszámot a 'Sorozatszám' mezőbe, majd a 'Keres' gomb megnyomása után megjelennek a kívánt adatok. Abban az esetben lehet hasznos ez az eszköz, amennyiben elveszett vagy nincs éppen kéznél a vásárláskor kapott garancialevél. Amennyiben a keresés eredménytelen, akkor is érdemes visszahozni a terméket az üzletbe, hogy mi is ellenőrizhessük.
A sorozatszámot a terméken vagy annak csomagolásán találhatja meg. Használt termékek esetében általában egy általunk a termékre felragasztott "AVO"-val kezdődő vonalkódos címkét kell keresni. Új termékek esetén a termék saját sorozatszámát kell megtalálni, amit általában, (de nem minden esetben) "S/N" felirat különböztet meg a terméken található többi számsortól.
Garancia

Minden általunk értékesített termlékre garanciát vállalunk. Az egyes termékek garancia idejéről a GARANCIA menüpont alatt tájékozódhat. Garancia ellenőrző szolgáltatásunkkal pedig regisztráció nélkül ellenőrizheti a nálunk vásárolt termékek garanciáját sorozastszám alapján.

Számla

A weboldaluknon szepeplő árak bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Minden általunk értékesített termékre 27%-os Áfa tartalmú, névre szóló számlát adunk, ami megfelel a mindenkori magyar jogszabályoknak. 

Fizetés

Az boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt. Online rendelés esetén pedig lehetősége van személyes átvételre vagy kiszállításra melyek során fizethet utánvéttel készpénzben, bankkártyával vagy átutalással.