Elállási jog

14 napos pénz-visszafizetési garancia - az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, és visszaküldi a kézhez vételtől számított 14 napon belül, boltunk visszafizeti a termék árát. Ebben az esetben küldje vissza a terméket központi telephelyünk címére (1134 Budapest, Váci út 9-15 G400) mi pedig a visszaszolgáltatást követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszafizetjük a termék árát.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy a visszajuttatott termék lehetőség szerint felbontatlan gyári csomagolásban legyen. A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjak minden esetben Önt terhelik!

Az elállási joggal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el a következő oldalra: http://www.nfh.hu/node/2709

A 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet teljes egészében megtekinthető az alábbi linken:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR


Garancia

Minden általunk értékesített termlékre garanciát vállalunk. Az egyes termékek garancia idejéről a GARANCIA menüpont alatt tájékozódhat. Garancia ellenőrző szolgáltatásunkkal pedig regisztráció nélkül ellenőrizheti a nálunk vásárolt termékek garanciáját sorozastszám alapján.

Számla

A weboldaluknon szepeplő árak bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Minden általunk értékesített termékre 27%-os Áfa tartalmú, névre szóló számlát adunk, ami megfelel a mindenkori magyar jogszabályoknak. 

Fizetés

Az boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt. Online rendelés esetén pedig lehetősége van személyes átvételre vagy kiszállításra melyek során fizethet utánvéttel készpénzben, bankkártyával vagy átutalással.