Dell Latitude E7270 ismertető


Avocomp véleménye a termékről

A Dell Latitude E7270 egy 7000-es szériás üzleti szériás Dell ultrabook. Nagyon könnyen hordozható 12" kivitelben. Lényegében ugyanazt tudja, mint a nagyobb, 14"-os testvére a E7470 csak kisebb és könnyebb.
Portokkal nagyon jól felszerelt. HDMI, Mini Display Port, sok USB 3.0. Gyors M.2 SSD-vel és már DDR4 memóriákkal. Strapabíró magnézium ötvözet vázban, kényelmes billentyűzettel.
A meghibásodások és a garanciális peroblémák elenyészőek. Ha valaki kicsit vigyáz rá, akkor nem lesz vele probléma. Az akkumulátor könnyen cserélhető és lehet hozzá gyárit és utángyártottat is rendelni. Könnyen szerelhetó. A főbb alkatrészek néhány csavar eltávolításával cserélhetőek.
A windows 10 vígen fut rajta, ami azt jelenti, hogy még 5-6 évig biztos, hogy nagyon jól használható gépről van szó. A WIndows 11- még csak a láthatáron van, és a követelmény listája egyenlőre úgy néz ki, hogy csak még újabb gépeken fog futni. Nem a teljesítmény miatt, hanem egyéb biztonségi elvárások miatt. De még elképzelhető, hogy enyhítik majd és akkor ezen a gép is tökéletes lesz hozzá. Jelenleg 2021 nyarán már nagyon kedvező áron 70-120ezer között állapot fóggően megvásárolható, ami az új 300 ezr körüli árhoz képest nagyon is kedvezőnek mondható.

Dell Hivatalos ismertető

Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – Biztonságos. Karcsú. Erőteljes.

Biztonságos. Karcsú. Erőteljes.

Soha senki nem állította, hogy a biztonságnak együtt kell járnia az unalommal. A világ legbiztonságosabb Ultrabook™ laptopja történetesen a világ egyik legszebbje is. Az iparágban vezető biztonsági megoldásunk része a Dell Data Protection, amely átfogó titkosítást, fejlett hitelesítési módszereket és kártevőtámadás-megelőzést nyújt. Emellett ez a könnyű 12"-es Ultrabook™ minden korábbinál vékonyabb és könnyebb is. Vagyis az elegancia és a biztonság most már nem zárja ki egymást. A 6. generációs Intel® Core™ vPro™ processzorok ráadásul minden munkafolyamatban helytállnak.
Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – Hatásos kialakítás. Tartós.

Hatásos kialakítás. Tartós.

A stílus és struktúra találkozása a prémium minőségű anyagokkal, mint a magnéziumötvözetből készült ház és az LCD hátlap, a folyadékálló billentyűzet, az opcionális szénszálas érintőképernyő és a lenyűgöző 12,5"-es képernyő. Válasszon Corning® Gorilla® Glass NBT™ üveggel ellátott HD, full HD vagy érintőképernyő full HD kijelzőt.
Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – High-tech funkciók sokasága

High-tech funkciók sokasága

Nagy teljesítményű tároló: Az új, opcionális M.2 PCIe félvezető-alapú meghajtók hihetetlenül gyors adatátvitelt biztosítanak.


Következő generációs memória: A legújabb DDR4 memória nagyobb műveleti sebesség mellett is kevesebb energiát használ.


A kategória legjobb WiFi megoldása: Opcionális 3×3-as vezeték nélküli kapcsolat akár 1,3 Gbit/s-os átviteli sebességgel. Ez 30%-kal gyorsabb a hagyományos 2×2-es vezeték nélküli kapcsolatnál.

Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – A tökéletes mobil útitárs

A tökéletes mobil útitárs

Egész napos munka: Felhasználó által cserélhető 55 Wh-s akkumulátorral.

Sok-sok port: Szinte korlátlan csatlakoztatási lehetőség – HDMI, mini DisplayPort, három USB 3.0 port, SD-kártyaolvasó és RJ-45.

Mindenhol hatékony: Az opcionális hátulról megvilágított billentyűzettel bármilyen megvilágításnál dolgozhat.

Intelligens dokkolási megoldások

Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – Vezeték nélküli szabadság    Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook ™ – Gyors kompatibilitás
A vezeték nélküli kapcsolat szabadsága
Az Intel® WiGig vezérlőjével vezetékek nélkül bővítheti munkaterületét, és több kiegészítők és kijelzőt csatlakoztathat.
Gyors kompatibilitás
A Dell E-sorozatú dokkolókkal egyetlen egyszerű kapcsolattal biztosíthatja az asztali számítógépek minden funkcióját, és hozzáférhet minden hagyományos porthoz.
Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – A legbiztonságosabb

A legbiztonságosabb

A Dell Data Protectionnel az iparág legjobb végponti biztonsági megoldásait kínáljuk, amelyben megtalálható az átfogó titkosítás, a fejlett hitelesítés és a legkorszerűbb védelmi eszközök.
Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – A legjobban felügyelhető

A legjobban felügyelhető

A világ legkönnyebben felügyelhető Ultrabook™-ja rugalmas és automatizált BIOS- és rendszer-konfigurálást tesz lehetővé a Dell Client Command Suite eszközeivel, megkönnyítve a géppark használatbavételét, folyamatos ellenőrzését és frissítését.
Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – Mindig megbízható

Mindig megbízható

A Latitude 12 tartós, hosszú távú használatra tervezett házát alapos, katonai szintű MIL-STD 810G szabvány szerinti tesztelésnek vetettük alá, hogy a rendszer ellenálljon a valós körülményeknek.
Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – Portok és csatlakozók

Portok és csatlakozók

1. Fejhallgató-csatlakozó | 2. Memóriakártya-olvasó | 3. USB 3.0 csatlakozó PowerShare funkcióval | 4. SIM-csatlakozó | 5. Hálózati csatlakozó | 6. HDMI csatlakozó | 7. DisplayPort | 8. USB 3.0 csatlakozó | 9. USB 3.0 csatlakozó | 10. Tápbemenet | 11. Biztonsági kábelcsatlakozó | 12. Opcionális intelligenskártya-olvasó
Új Latitude 12 7000 sorozatú Ultrabook™ – Méretek és tömeg

Méretek és tömeg

Szélesség: 310,5 mm | Magasság: 18,85 mm | Mélység: 215,15 mm | Induló tömeg: 1,26 kg
Forrás: www.dell.com

Garancia

Minden általunk értékesített termlékre garanciát vállalunk. Az egyes termékek garancia idejéről a GARANCIA menüpont alatt tájékozódhat. Garancia ellenőrző szolgáltatásunkkal pedig regisztráció nélkül ellenőrizheti a nálunk vásárolt termékek garanciáját sorozastszám alapján.

Számla

A weboldaluknon szepeplő árak bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Minden általunk értékesített termékre 27%-os Áfa tartalmú, névre szóló számlát adunk, ami megfelel a mindenkori magyar jogszabályoknak. 

Fizetés

Az boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt. Online rendelés esetén pedig lehetősége van személyes átvételre vagy kiszállításra melyek során fizethet utánvéttel készpénzben, bankkártyával vagy átutalással.

Szerviz

Nem csak nálunk vásárolt számítógépeket vagy laptopokat hozhat be hozzánk szervizbe. Szoftveres vagy hardveres hibák megoldásában is tudunk segíteni. Akár telepítés, adatmentés, bővítés, betört kijelző ...stb. Keressen minket bizalommal.

Kiszállítás

Az általános kiszállítási idő 1-3 munkanap. Bruttó 50.000.- forint végösszeg felett a kiszállítás ingyenes.

14 nap elállás

Nem tetszik vagy nem elég gyors? Küldje vissza, válasszon másikat. Ha nem talál megfelelőt, akkor visszaadjuk a készülék árát. Bővebb információt az elállási jogról itt talál.