Dell Latitude 7390

Használt laptop, 12 hónap garancia

Dell Latitude 7390 Felújított laptop

Core i5, 8th gen / 1.7GHz / 16GB / 256GB / SSD (M.2) / 13.3inch / Új akku Bruttó: 75 000 -tól 89 000 Ft -ig. Dell Latitude 13"-os üzleti kategóriás laotop. 8. generációs, négymagos Core i5 processzorral, Windows 11 natív támogatással. Mindössze 1.17kg. Az ultravékony beezel miatt a mérete akkora, mint egy 12"-os laptopé. A gépen lévő USB type C csatlakozó már Thunderbolt 3-as. Azaz sokféle periféria, dokkoló illeszthető a géphez ezen a porton keresztül.

Azonnal Átvehető
1 év garancia
Telepítve adjuk
Ebből a laptopból többféle konfiguráció is van!
Kattints a képre vagy a termék nevére a részletekhez. A táblázatban megjelöltük azokat a tulajdonságokat, amikben eltérnek.
  • Dell Latitude 7390 B
  • Dell Latitude 7390 A-
Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti vásárlásnál
14 napos elállás
Ha nem válna be a készülék
Bankkártyás fizetés
Utánvétes vásárlánál is
12 hónap garancia
Laptopokra, számítógépekre
Fotókérés
Vásárlás előtt kérjen fotót a termékről
Bővítési lehetőség
Kérheti több RAM-al vagy SSD-vel
SSD
Minden laptopban és gépben.
Bruttó árak
A kiírt árak a 27% áfát tartalmazzák.

Kedves Vásárlónk!
Fizetésnél kérjük kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében.
A Kormány döntése értelmében a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információkat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján talál: https://nmhh.hu/veglegestorles

Ismertető

8. generációs Core i5 processzorral szerelt gép, ami a Windows 11 natív támogatásához szükséges. A matt Full HD érintőképernyő rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé. A matt képernyő nem vonza annyira az újjlenyomatokat és a tapintása sem olyan "tapadós". Tényleg látni kell és ki kell próbálni, nagyon jó. Beépített infra kamerákkal rendelkezik a Windows-ba való könnyű belépéshez. (Windows Hello szolgáltatás).

A 7390-es 13"-os képernyővel rendelkezik. A nagyon vékony beezel (képernyő körüli keret) miatt amérete laptop mérete megegyezik egy 12"-os laptopéval.