Egyszerre csak 1 vásárló!

A koronavírus helyzet miatt újabb módosításokat vagyunk kénytelenek bevezetni a mindennapos működésünkben a saját és az Önök biztonsága érdekében.

Továbbiakban a vásárlók nem tudnak bejönni az üzletbe, és egyszerre csak 1 vásárlót tudunk kiszolgálni. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy csak teljesen egészségesen látogasson bennünket személyesenb és csak akkor, ha feltétlenül szükséges.

Amennyiben teheti vásároljon Online. A 20.000.- forint feletti vásárlások kiszállítása ingyenes.

Garancia

Minden általunk értékesített termlékre garanciát vállalunk. Az egyes termékek garancia idejéről a GARANCIA menüpont alatt tájékozódhat. Garancia ellenőrző szolgáltatásunkkal pedig regisztráció nélkül ellenőrizheti a nálunk vásárolt termékek garanciáját sorozastszám alapján.

Számla

A weboldaluknon szepeplő árak bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Minden általunk értékesített termékre 27%-os Áfa tartalmú, névre szóló számlát adunk, ami megfelel a mindenkori magyar jogszabályoknak. 

Fizetés

Az boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt. Online rendelés esetén pedig lehetősége van személyes átvételre vagy kiszállításra melyek során fizethet utánvéttel készpénzben, bankkártyával vagy átutalással.