HP Elitebook 840 G1 ismertető

Rövid ismertető

HP Elitebook 840 G1

Az Avocomp bolt véleménye a termékről

A HP Elitebook 840 G1 egy 4. generációs Core i5 vagy i7 processzorral szerelt 14"-os Elitebook. Az Elitebook a HP üzleti szériája. Masszív felépítésű, nem hajlik, nem hullámzik a billentyűzete. Könnyű, gyors, jól bővíthető, ami egy üzleti szériától elvárható. 14" kijelzős, de mégis jól hordozható, viszonylag vékony laptop. Portokkal jól felszerelt: 4 USB 3.0 port, Gigabit LAN, Display Port, amihez könnyedén tudunk HDMI átalakítót adni, ha HDMI-re lenne szükség. Kép és hang is átmegy rajta egyszerre. VGA port, mellyel könnyedén lehet szinte bármilyen hagyományos képernyőt vagy projektort csatlakoztatni hozzá. A gép teteje gumírozott hatású, kellemes tapintású, fekete burkolat. A belseje fémes hatású kompozit anyag, magnézium vázon. Intel, processzorba integrált videokártyája van, amivel tökéletesen lehet fullHD videokat nézni, böngészni, szöveget szerkeszteni...stb. Még régi 5-6 éves egyszerű, komoly videoteljesítményt nem igénylő játékokkal is lehet vele játszani. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez nem gamer laptop, alapvetően nem játékok futtatására találták ki. Némelyikben az Intel videokártya mellett van egy 1GB GDDR5 dedikált memóriával rendelkező AMD Radeon HD 8750M videokártya is. 8GB RAM-al és SSD-vel szuper gyorsan fut rajta a Windows 10. 4GB RAM-al és HDD-vel már inkább csak kocog a Win10:-) A gép könnyen szerelhető. A gép alján két retesz található. Az egyik segítségével az akkumulátor vehető ki a gépből. Ebből értelemszerűen következik, hogy a gépnek egyszerűen cserélhető akkuja van:-)És létezik belőle utángyártott is. A másik retesszel egy nagy panelt tudunk levenni, ami mögött található az összes fontos és cserélhető alkatrész. Memóriák, HDD, WLAN, WWAN kártyák. Ha valaki úgy érzi, hogy elsőre nem akar beruházni olyan sokat, nyugodt szívvel megvásárolhatja olcsóbban, egyszerűbb kiépítésben is, és később vásárol hozzá még egy kis RAM-ot és, vagy SSD meghajtót. Hasonló használt laptop a palettán pl.: a Dell Latitude E7440, Lenovo Thinkpad T440s. 

Összegezve a HP Elitebook 840 G1 használt laptopot bátran ajánljuk iskolába, otthonra, munkába is egyaránt.


Mostantól a vállalat alkalmazottai egy tapasztalt útitárssal indulhatnak útnak. A HP EliteBook 840 G1 iparágvezető Ultrabook™ készülék az irodában és az irodán kívül is rendkívül hatékony. A már bizonyított vállalati technológiáknak és vállalati biztonságnak, valamint a minden igényt kielégítő teljesítmény- és felügyeleti funkcióknak köszönhetően aggodalmak nélkül dolgozhat.

HP Elitebook 840 G1 TopHP Elitebook 840 G1 InsideHP Elitebook 840 G1 Side

Kifinomult és tartós.

 • Itt az ideje, hogy áttérjen a lenyűgözően vékony, pehelykönnyű kialakítású és selymes borítású HP EliteBook 840 G1 Ultrabook™ készülékre.
 • Munkája során a legújabb generációs Intel® architektúrát használhatja, és az Intel Smart Response gyorsítótárazási technológiának köszönhetően élvezheti a rendkívül magas teljesítményt. A tárolási lehetőségeket egy további mini kártya formátumú SSD meghajtóval bővítheti.
 • A külön megvásárolható, könnyen hozzáférhető oldalsó csatlakozóval és a több kijelző támogatása érdekében kettős DisplayPort csatlakozókkal ellátott UltraSlim dokkolóegység segítségével vállalati szintű, az asztali számítógépekkel megegyező élményben lehet része.

Minden a kapcsolatokról szól.

 • A vezeték nélküli kapcsolatok teljes körű irányítása a HP Connection Manager segítségével 5 egyetlen felhasználói felületen érhető el, és támogatja a legtöbb hálózatot, beleértve az opcionális, új 4G WWAN hálózatot.
 • A HP vezeték nélküli hozzáférési pont funkció használatával egyszerűen megoszthatja internetkapcsolatát akár öt eszközzel is, így segítheti munkatársait, hogy gyorsan csatlakozzanak a hálózathoz a termelékenység növelése érdekében.
 • Emelje új szintre termelékenységét a HP EliteBook 840 G1 készülékeken elérhető innovatív szoftverek, például a HP ePrint8 és a HP PageLift segítségével.
 • A HP EliteBook 800 sorozattal a Microsoft Lync, a felső kategóriás hang- és videofunkciók, valamint az opcionális full HD kijelző segítségével áthidalhatja a távolságokat.

Stabil biztonság.

 • A HP Sure Start segítségével folyamatossá teheti a termelékenységet, és csökkentheti a BIOS-támadás vagy sérülés miatt szükséges informatikai ügyfélszolgálati hívások számát. A kizárólag a HP vállalattól elérhető HP Sure Start segítségével csökkenthető a felhasználói és az informatikai leállások időtartama.
 • Folyamatos működés. A HP BIOS-védelem továbbfejlesztett védelmet biztosít a BIOS ellen irányuló vírustámadások és más biztonsági fenyegetések ellen, továbbá a használatával megelőzhető az adatvesztés és csökkenthető az állásidő.
 • A HP könnyen kezelhető Client Security portfoliója segítségével védelmet biztosíthat adatai, eszközei és fiókjai számára. A portfolió a következőket kínálja: HP Drive Encryption, Just In Time hitelesítési funkcióval ellátott HP Device Access Manager és HP Secure Erase.
 • Élvezheti a stabil és megbízható képek, a felügyelt életciklus-átmenetek és a megbízható, Global Series nyújtotta támogatás előnyeit.

Útra kész.

 • Nem kell többé tartania a véletlen ütődésektől és a készülékre fröccsent folyadéktól. A HP EliteBook készülékek komoly teszteken esnek át, így Önnek nem kell aggódnia a teljesítményük miatt. A HP Total Test Process során a számítógépek 115 000 órás teljesítménypróbákon esnek át, hogy biztosan jól teljesítsenek a megterhelő munkakörnyezetekben.
 • Az utazási körülményekhez ideális, könnyű és vékony HP EliteBook noteszgépek új, selymes borítást kaptak, és megfelelnek a MIL-STD 810G teszt követelményeinek.
 • Az intuitív módon vezérelhető, strapabíró Corning® Gorilla® Glass érintőképernyő (csak egyes típusokon) segítségével a legtöbbet hozhatja ki a Windows 8 rendszerből.

Forrás: www.hp.com