Felújított (Refurbished) Windows

Microsoft Registered Refurbisher, felújított windowsA használt számítógépeknek vagy laptopoknak van még egy hatalmas előnyük az újakkal szemben. Vásárolhatjuk rendkívül kedvező áron ún.: felújított vagy angolul 'Refurbished' operációs rendszerrel. Vége annak az időszaknak, amikor az operációs rendszer a gép árával vetekedett. Gyakorlatilag nagyjából 10-15 ezer forintért vehetünk a gépünkre teljesen hivatalos Windows 7-et. Nem kell vacakolni a telepítéssel és beállítással mert mi megcsináljuk. Nem kell aggódni többet, hogy merjük -e lefrissíteni a szomszéd által felhekkelt Windows-unkat, mert teljesen hivatalosak vagyunk. A vírusokkal szemben is védetebbek vagyunk ha folyamatosan frissítjük az operációs rendszerünket. Kevesebb fagyás és kék-halál az agyon-moddolt Windowsokhoz képest. És hát valljuk be, ez az egyetlen olyan program a gépen, amit tényleg folyamatosan használunk, attól a perctől kezdve, hogy megnyomtuk a bekapcsológombot. Ennyit igazán megérdemel a számítógépünk.

Mi az hogy felújított Windows?

Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy Kínában éhbérért több ezer kínai polírozza fel a Windows lemezeket, hogy újnak tűnjenek. Nem. Valójában a Windows licence felújításáról beszélünk. Amikor valaki (általában egy cég, akiktől a használt gépeink 90%-a származik), megvásárol egy gépet, természetesen Windowst is vásárol hozzá. Méghozzá OEM verziót, merthogy az jóval olcsóbb. (Ez az a verzió, amikor egy matricát ragasztanak a gépre a termék-kulccsal) Namármost, amikor eladják vagy lecserélik ezeket a gépeket a Windowsok használati joga elveszik, mivel hivatalosan csak az a személy használhatja, aki megvette viszont el nem adhatja. Eddig hiába csorgott a nyálunk, használt gépek láttán, hogy feltesszünk a matricán lévő kóddal a Windowst, amit mellesleg technikailag simán meg lehetett tenni, azonban hiába tettük volna fel, éppen a lényege nem lett volna rendben, mert jogilag nem szabadott. Itt jön a képbe a felújítás vagyis a Refurbished szoftver. Azért, hogy a Windows licence vagyis a jog, hogy azt a Windowst amiért valaki már súlyos pénzeket fizetett ne vesszen kárba, kitalálták , hogy az OEM licencet fel lehet újítani. Egy jóval kedvezőbb áron (kb a normál ár feléért) lehet kiegészíteni a korábbi licence-t egy újjal. Ez a felújítás.

Hogyan és mire lehet felújított Windowst venni?

Alapvetően úgy lehet felújított Windows-hoz jutni, hogy vásárol nálunk egy számítógépet vagy laptopot, ami megfelel a lenti követelményeknek és kér hozzá egy ilyen szoftvert. Minden olyan gépre és laptopra vásárolhatjuk az olcsó operációs rendszert, amelyik a következő három feltételnek eleget tesz:

  1. legyen használt (A Microsoft szerint, az a használt gép, amit legalább fél évet használtak)
  2. az az alaplap van benne, amelyikkel eredetileg értékesítették
  3. és a legfontosabb: található a gépen a következő Windows termékek egyikéhez tartozó ún.: COA (Certificate of Authenticity, azaz Eretetiségi tanúsítvány)
Windows COA
Minták Windows COA matricára

 

Windows XP Starter Edition / Windows Vista Starter / Windows 7 Starter / Windows 95 / Windows 98 / Windows Millennium (Me) Edition / Windows XP Home Edition / Windows Vista Home Basic / Windows Vista Home Premium / Windows 7 Home Premium / Windows 2000 / Windows XP Professional / Windows Vista Business / Windows Vista Ultimate / Windows 7 Professional / Windows 7 Ultimate

A felújított szoftverek ára az Avocompnál a következőket tartalmazza:

  1. a gépre felragasztva az új refurbished COA matrica, ami jelzi, hogy felújított operációs rendszer van a gépen
  2. nyomtatott licence szerződés, ami igazolja az eredetiséget
  3. eredeti telepítőlemez es termékkulcs, ha bármikor újra kellene telepíteni a Windowst
  4. a megvásárolt operációs rendszer egyszeri telepítése és konfigurálása. Az előző adatok mentése és visszaállítása, amennyiben szükséges
  5. a meghajtóprogramok beállítása és néhány ingyenes eszköz telepítése (pl.: vírusírtó szoftver, codec csomagok...stb)
  6. számla a számítógépről és a szoftverről

A felújított szoftverek árai itt találhatók.

Cím: 1134, Budapest Váci út 9-15 (Lehel Csarnok) Tel: 288-68-50
Hétfő - Péntek: 9h-17:30h, Szombat: 9h-14h, Vasárnap: Zárva
Skype elérhetőség Avocomp Számítástechnika Email cím info@avocomp.hu

Adatvédelmi tájékoztató
A regisztrációval kapcsolatos adatkezelésről
A cookie-k (sütik) használatának szabályzata

Microsoft Registered Refurbisher, felújított windows
Avocomp Map and Contact
AVOCOMP - Használt márkás gépek, laptopok, monitorok garanciával. Adás, vétel, szerviz Budapesten a Lehel Csarnokban parkolási lehetőséggel. - AVOCOMP
Az oldalon feltüntetett árak bruttóban értendők, a 27% áfát taralmazzák. Minden vásárlásnál a megvásárolt termékekről hatályos és elszámolható áfás számlát adunk.
A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árváltozás és az esetleges elírások jogát fentartjuk.
Powered by Avocomp INDIGO(c) 2013. A www.avocomp.hu honlapon elérhetõ minden anyag szerzõi jogvédelem alatt áll, mely anyagokat kizárólag az Avocomp Kft. elõzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, elõadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.
Powered by Avocomp INDIGO(c) 2013.