Heti akció!

Csak ezen a héten! Minden használt laptop vásárlásánál ajándék Kingston A400 240GB SSD bővítés*

Az akció részletei:

*Amennyiben Április 15 és 21 között használt laptopot vásárol nálunk és jelzi felénk igényét az SSD bővítésre, akkor mi ingyenesen cseréljük ki a megvásárolni kívánt laptopban lévő meghajtót egy új Kingston A400 240GB SSD-re. (természetesen nem csak a csere van ingyen, hanem az SSD is :-)) Az akció csak olyan laptopokra vonatkozik, amelyek kompatibilisek egy 2.5” SATA SSD-vel. Online vásárlásnál, ha szeretne élni az akcióval, tegyen a rendelésbe a laptop mellé egy Kingston 240GB SSD-t (http://www.avocomp.hu/kingston-a400-240gb-ssd) Mi elvégezzük a bővítést és az SSD ingyen lesz. Személyes vásárlásnál elég, ha szóban kéri a bővítést. Az akció nem vonható össze más akciókkal.

Garancia

Minden általunk értékesített termlékre garanciát vállalunk. Az egyes termékek garancia idejéről a GARANCIA menüpont alatt tájékozódhat. Garancia ellenőrző szolgáltatásunkkal pedig regisztráció nélkül ellenőrizheti a nálunk vásárolt termékek garanciáját sorozastszám alapján.

Számla

A weboldaluknon szepeplő árak bruttó árak, a 27%-os áfát tartalmazzák. Minden általunk értékesített termékre 27%-os Áfa tartalmú, névre szóló számlát adunk, ami megfelel a mindenkori magyar jogszabályoknak. 

Fizetés

Az boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt. Online rendelés esetén pedig lehetősége van személyes átvételre vagy kiszállításra melyek során fizethet utánvéttel készpénzben, bankkártyával vagy átutalással.